Conversie en mobiele bezoekers


Met de uitrol van responsive websites merken we steeds meer dat het aantal bezoekers van mobile toeneemt. Hoe verhoog ik de conversie op mobile?


Google & Mobile


Nieuwe update van Google Google roept al langere tijd dat mobile belangrijk is! De nieuwe update van Google beloont websites die mobiel vriendelijk zijn nu ook met een hogere ranking. Test of jou site vriendelijk is voor mobiel.

Nieuwe Joomla 3.4


De nieuwe Joomla is uit en het is weer een stap in de goede richting. Alle lopende projecten kunnen dus een update verwachten. Heb je nog geen onderhoudscontract neem dan even contact op.

Lancering: Natuurpodium


Vandaag een website mogen lanceren voor een heel mooi project. Het Natuurpodium is een uniek gebouw op het snijvlak van natuur en avontuur. Wat ze nu op de Brabantse Wal in Bergen op Zoom aan het bouwen zijn.

Lancering: Duikvakantie Souldivers


Vandaag de langverwachte lancering van DuikvakantieSouldivers.nl Natuurlijk was dit een verschrikkelijk project om aan te werken. De hele dag tegen de mooiste plekken op aarde aankijken. Dat wil toch niemand!

Forceer een url met of zonder www.


Forceer de www of de niet www versie van de url met een 301 redirect

Verdeel items over 2 arrays


Soms wil je items die je terug krijgt van bijv. een database querie verdelen over 2 arrays. De even items in de één en de oneven items in de andere. Dit is een simpele manier om dat fixen.

MySQL Query met een date en interval


Doe een SQL query op items met een date vanaf gisteren of een week terug.

PHP: Set correcte JSON headers


Correcte headers voor het uitvoeren van JSON uit PHP.