Conversie en mobiele bezoekers


Met de uitrol van responsive websites merken we steeds meer dat het aantal bezoekers van mobile toeneemt. Hoe verhoog ik de conversie op mobile?


Mijlpaal: Eerste jaar samen met Daily Milk


Ze hebben het overleefd, de dames en heren van Daily Milk houden het nu al een jaar (ondanks de intensieve samenwerking) met ons uit. Erg tof om mee te werken aan mooie projecten.

Terug van inspiratie en motivatie opdoen


Weer terug van twee weken inspiratie opdoen in de zon.
Na twee weken uitrusten en de mooiste plekjes van Jamaica onderzoeken ben ik weer helemaal terug. Mijn handen jeuken om projecten te produceren.

Google & Mobile


Nieuwe update van Google Google roept al langere tijd dat mobile belangrijk is! De nieuwe update van Google beloont websites die mobiel vriendelijk zijn nu ook met een hogere ranking. Test of jou site vriendelijk is voor mobiel.

Nieuwe website


Het zal niet iedereen opvallen, zeker als je voor het eerst langs komt. Maar wij hebben een nieuwe website. Binnenkort rollen wij ook een nieuwe dienst uit voor onze klanten, maar daarover meer in de komende weken.

RIF010 surft door - Stem nu!


RIF010 is met 5 andere projecten door naar de finale.
De 6 finalisten zijn bekend waarop de Rotterdammers mogen gaan stemmen. 10 juli is de winnaar bekend van het Rotterdamse Stadsinitiatief!.
Steun RIF010 met uw stem.

Nieuwe Joomla 3.4


De nieuwe Joomla is uit en het is weer een stap in de goede richting. Alle lopende projecten kunnen dus een update verwachten. Heb je nog geen onderhoudscontract neem dan even contact op.

RIF010 - Winnaar stadsinitiatief 2014


En de winnaar van het stadsinitiatief 2014 is RIF010. Het werk is nog niet klaar, maar wij zijn erg trots dat wij mee mochten werken aan de succesvolle media-campagne die RIF010 de overwinning hielp behalen.

RIF010 - Door naar de volgende ronde


RIF010 is geselecteerd met 13 andere projecten voor de volgende ronde en daarom dingt RIF010 nog steeds mee voor één van de finale plaatsen. 11 juni zijn de 5 finalisten bekend waarop de Rotterdammers gaan stemmen. 10 juni is de winnaar bekend van het Rotterdamse Stadsinitiatief!. Steun RIF010 om van een droom werkelijkheid te maken.

Lancering: Natuurpodium


Vandaag een website mogen lanceren voor een heel mooi project. Het Natuurpodium is een uniek gebouw op het snijvlak van natuur en avontuur. Wat ze nu op de Brabantse Wal in Bergen op Zoom aan het bouwen zijn.

RIF010 - Er is niets mooier dan groei


RIF010 timmert sinds 11 juni hard aan de weg, met een groep hardwerkende vrijwilligers. En dat is ook duidelijk te zien aan onze website, waar wij de groei van de aandacht in de gaten kunnen houden. Maar het kan altijd beter!

Stadsinitiatief RIF010 - Een golf in hartje Rotterdam


No More 404 steunt en sponsort het Stadsinitiatief RIF010 bij het online campagne voeren. In samenwerking met Daily Milk hebben wij de website geleverd.
Het lijkt misschien onvoorstelbaar en dat is het eigenlijk ook, een spectaculair watersport gebied midden in de stad. In Rotterdam gaat het gebeuren; inclusief strandhuis, surf- en duikschool en een installatie die perfecte golven tot 1,5 meter hoog door het gezuiverde water van de Rotte laat rollen.

Lees meer:

Lancering: Duikvakantie Souldivers


Vandaag de langverwachte lancering van DuikvakantieSouldivers.nl Natuurlijk was dit een verschrikkelijk project om aan te werken. De hele dag tegen de mooiste plekken op aarde aankijken. Dat wil toch niemand!

Letop! Spook nota van Domein Host Nederland


Domein Host Nederland stuurt aanbiedingen, vormgegeven als nota's naar onze klanten. No More 404 zal nooit aan een externe partij vragen om een factuur naar u te sturen over online activiteiten. Lees meer

Subcategorieën